PCUV

actualitat

Proiser desenvolupa un sistema de conservació de mostres de semen que millora amb escreix l’anàlisi de qualitat espermàtica en peixos

Proiser desenvolupa un sistema de conservació de mostres de semen que millora amb escreix l’anàlisi de qualitat espermàtica en peixos

L’empresa biotecnològica Proiser R+D, ubicada al Parc Científic, ha desenvolupat un nou sistema de refrigeració seminal de peixos que supera un dels handicaps de la investigació en aquest camp: l’enutjosa necessitat de manipulació de les mostres a una temperatura d’anàlisi baixa. El desenvolupament es troba en procés d’adaptació a l’estudi per a la reproducció de peixos d’aigua dolça en perill d’extinció, i es produeix dins el marc del Programa IMPRESS- Marie Sklodowska-Curie d’Horitzó 2020. 

Llegir més
vídeos
veure tots els vídeos
testimonis
 • Daniel Ramón 2

  Daniel Ramón
  Consejero Delegado de Biópolis

  "Necesitamos detectar a los jóvenes talentos y la mejor manera de hacerlo es acercándonos a un campus universitario".

 • Ángela Pérez

  Ángela Pérez
  Gerent de l’Institut de Medicina Genòmica (IMEGEN)

  La nostra situació al Parc ens facilita la col•laboració amb la Universitat i altres institucions, a més de constituir un enclavament empresarial immillorable per a empreses biotecs. 

 • Coronado 2

  Eugenio Coronado
  Director del Instituto de Ciencia Molecular de la Universitat de València

  “El contacto con las empresas nos permite conocer las necesidades reales de la sociedad en los campos a los que se dirige nuestra investigación más aplicada, es decir, en electrónica, energías y biomedicina”.

veure tots els testimonis

patrons fundadors:

membres de:

amb la colaboració de: