GSK

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

GSK és una companyia centrada en la cura de la salut. Compta amb tres unitats de negoci líders en el món que investiguen, desenvolupen i produeixen medicaments, vacunes i productes per a la cura diària de la salut.

Opera en 150 països constituint un equip global de 100.000 persones, de les quals més de 10.000 són investigadors/as.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
GSK

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Divisió Farmacèutica: Desenvolupament i producció de medicaments per al tractament d'un gran nombre de malalties agudes i cròniques. Companyia líder en les àrees de Respiratori i de VIH.
  • Malalties Estranyes: Desenvolupament de solucions innovadores a les persones afectades per aquestes malalties, com l'amiloidosi, malalties lisosomales, deficiències immunes primàries i hipertensió pulmonar arterial.
  • I+D+i: En 2015 va destinar 3.100 milions de lliures a la recerca i desenvolupament de nous fàrmacs i 52,6 milions d'euros a Espanya.
  • Vacunes: Líders en vacunes gràcies al desenvolupament, producció i distribució d'una àmplia cartera de vacunes pediàtriques per a adolescents, adults i viatgers.
  • Consumer Healthcare: Desenvolupament i comercialització d'algunes de les marques més reconegudes i de major venda en el món per al control del dolor, la nutrició i la salut oral, digestiva i dermatològica.
  • VIH: Lideratge mundial a través de la companyia ViiV Healthcare, una companyia global especialitzada en VIH de la qual GSK és sòcia majoritària, amb Pfizer i Shionogi
  • Producció: A través de les nostres 80 plantes de fabricació, servim a clients de 190 països. A Espanya la companyia compta amb dos centres de producció: Aranda del Duero (Burgos) i Alcalá de Henares (Madrid).

Informació de contacte

Natalia Galeranatalia.m.galera@gsk.com