BEMYGENE

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

Bemygene Health Company® és una nova empresa de caràcter biomèdic, especialitzada a oferir un servei de detecció precoç, prevenció del càncer i assessorament genètic.

Els components principals de la detecció precoç del càncer són dos: l'educació per a promoure un diagnòstic precoç i el cribratge.

Té com a objectiu principal informar els ciutadans de la importància del diagnòstic precoç, oferir una atenció al client d'excel·lència i garantir a la població un servei de diagnòstic genètic d’avantguarda, mitjançant la incorporació progressiva i exclusiva d'aquells productes validats i acreditats per les entitats internacionals i nacionals pertinents, amb vista a posicionar-se com a líder en el camp de la medicina predictiva i personalitzada en oncologia.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
BEMYGENE

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Primera empresa espanyola de base científica i biomèdica especialitzada a oferir serveis avançats no invasius de prevenció de càncer i assessorament genètic.
  • Posen a l'abast del pacient els últims avanços en el camp, en un marc rigorós de consell genètic, tecnologia d'avantguarda i experts biomèdics.
Beneficis de la tecnologia
  • La realització d'exàmens selectius de detecció precoç pot ajudar els metges a trobar i a tractar a temps diversos tipus de càncer. Segons l'OMS, la detecció precoç del càncer augmenta enormement les possibilitats que el tractament resulte eficaç.
  • Tot i que alguns exàmens de detecció actuals poden causar problemes de salut, gràcies a les noves tecnologies i als avanços en la recerca oncològica, BEMYGENE pot detectar biomarcadors primerencs de càncer, mitjançant tècniques no invasives i innòcues.
Aplicacions de la tecnologia
  • Ofereixen els tests genètics més fiables, còmodes i validats del mercat, acompanyats d'una atenció personalitzada a cadascun dels pacients, cosa que els permet conèixer les seues necessitats i assessorar-los en les seues decisions.

Actualitat de l'empresa BEMYGENE

Bemygene i l'ISS La Fe desenvoluparan una anàlisi epigenètica per a diagnosticar el càncer de pulmó quan no és factible la biòpsiaLlegir més »

Informació de contacte

Teresa Valdés Sánchezinfo@bemygene.com Telèfon fixe: (+34) 962 062 223
https://bemygene.com/