Expociencia 2020
uv

e-XPOCIÈNCIA

La versió en línia e-XPOCIÈNCIA ha vingut per a quedar-se.

  • e-XPOCIÈNCIA vs EXPOCIÈNCIA

En 2020, a causa de la situació sociosanitària, ens vam veure obligats a transformar la tradicional jornada presencial de portes obertes del Parc Científic UV, EXPOCIÈNCIA, en una sèrie de jornades de divulgació científica virtuals, donant lloc així a e-XPOCIÈNCIA. Quan la situació ens ho permeti, tornarem a celebrar la EXPOCIÈNCIA tradicional presencial, i coexistiran ambdues.

  • Què ofereix e-XPOCIÈNCIA?

Es tracta d'una sèrie de sessions divulgatives en directe sobre ciència i tecnologia: xerrades divulgatives i tallers pràctics amb demostracions. Els temes versaran entorn de les àrees de coneixement que treballen els centres d'ensenyament secundari i batxillerat amb els seus alumnes: física, química, biologia, matemàtiques i tecnologia. En concret, treballarem per a presentar-vos alguns temes molt sol·licitats com: nous materials i nanotecnologia (Física), vacunes i epidemiologia (Biologia), robòtica i intel·ligència artificial (Matemàtiques i Tecnologia) o química en la cuina (Química).

A més, s'emetrà en directe la representació de l'obra "El Teatre és pura Química, la Química és pur Teatre" protagonitzada pel grup de teatre d'estudiants de la Facultat de Química. Expociencia també té cabuda per a donar visivilidad a altres projectes de ciència i tecnologia com Experimenta o Pojectes Natura.

Gràcies a les idees i propostes de millora que ens vau suggerir en l'enquesta de satisfacció de l'edició de 2020, podrem oferir-vos una e-XPOCIENCIA a la carta. Veure resultats enquesta de satisfacció.

  • A qui va dirigida?

El públic objectiu al qual va dirigida la nova e-XPOCIÈNCIA són els estudiants d'ensenyament secundari i batxillerat, a través dels seus centres d'ensenyament. No obstant això, es tracta d'unes jornades obertes per a tot el públic en general interessat en la ciència i la tecnologia.

  • Com i quan inscriure's?

És convenient inscriure's per a poder rebre informació actualitzada sobre les jornades virtuals divulgatives. La inscripció es podrà fer des d'aquesta mateixa pàgina a partir de la primera setmana de setembre. A més, són totalment gratuïtes. www.expociencia.org

  • Quan se celebra e-XPOCIÈNCIA?

Durant l'última quinzena d'octubre.


INFORMACIÓ PER Al PROFESSORAT D'ENSENYAMENT SECUNDARI:

Si ets professor/a de Secundària o Batxillerat i inscrius als teus grups, rebràs un certificat de col·laboració en activitat divulgativa.

 

Actors del grup de teatre de la Facultat de Química de la UV

Actors del grup de teatre de la Facultat de Química de la UV

Cartell edició 2020

Cartell edició 2020