Qui es pot instal·lar al Parc

Al Parc Científic es pot instal·lar tota classe d’empreses i entitats interessades en la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació, així com emprenedors que vulguen desenvolupar nous projectes innovadors de base cientificotecnològica.

Empreses o institucions amb departaments en R+D+i; grans empreses capdavanteres en tecnologia; empreses spin-off de recent creació i generades preferentment per egressats i professors de la Universitat de València; departaments de R+D+i i Línies de Recerca d'empreses consolidades; startups d'altres àrees d'activitat i empreses de serveis relacionats amb la innovació empresarial, no necessàriament en camps tecnològics. Són alguns dels perfils d'empreses que estan establides en les instal·lacions del PCUV:

 

Qui es pot instal·lar al Parc

Grups d’empreses

Empreses o institucions intensives en R+D

  • Departaments d’R+D de grans empreses
  • Pimes innovadores que realitzen les seues activitats empresarials al Parc Científic, sempre que complisquen les seues normes (mediambientals i altres) i incloguen l’R+D en els seus desenvolupaments.
  • Activitats conjuntes d’R+D, realitzades per diverses empreses dins una associació d’investigació subsectorial o un altre tipus d’organització.

Empreses derivades (spin-off)

  • Empreses nascudes en el si de la Universitat de València que es podrien situar en un viver o una incubadora d’empreses.

Grans empreses

  • Líders en R+D, que situen una part significativa de les seues activitats innovadores al Parc Científic.

Empreses o institucions que presten els seus serveis empresarials a clients dins i fora del Parc Científic

  • Serveis tècnics: control de qualitat, disseny industrial, homologació, transferència de tecnologia, etc.
  • Altres serveis relacionats amb la innovació empresarial com ara assessorament sobre màrqueting, enginyeria financera, consultes legals, etc.

Quatre modalitats d’instal·lació

Vols instal·lar la teua empresa o entitat al Parc Científic?

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem
Contacta amb el Parc Científic