En aquest webinar es presentaran eines necessàries per a comunicar investigacions, desenvolupaments i innovacions a través de peces de divulgació escrites i gràfiques de generació pròpia, que arriben al públic general a través de revistes i blogs, així com de les xarxes socials de l'equip d'investigació o empresa.
Després d'una breu introducció sobre com afrontar la comunicació en funció del format -escrit o audiovisual-, el taller oferirà les claus per a organitzar i plantejar la redacció de textos divulgatius, com són articles i columnes. Després d'això, s'explicaran les característiques i l'estil propi de les xarxes socials de major audiència per a la divulgació científica: Twitter, Instagram, LinkedIn i Facebook.
PONENTS
Les professionals que impartiran aquest taller són les periodistes Anna Mateu, cap de redacció de la revista Mètode, i Beatriz Pérez, desenvolupadora d'audiències en The Conversation. Mateu, llicenciada en Periodisme i Doctora en Comunicació per la Universitat de València, és periodista especialitzada en ciència i medi ambient. Actualment col·labora a més en la secció de ciència del magazine El Dia À Punt d'À Punt Ràdio. Per part seua, Beatriz és especialista en la generació de continguts digitals i la seua difusió en xarxes socials.
INSCRIPCIONS
Per a accedir online a la formació, de dues hores de duració (12.00-14.00), tan sols és necessari inscriure's en el formulari que trobeu ací: http://links.uv.es/fpcuv/comunica-innovacion
Una vegada realitzada la inscripció, rebreu l'enllaç d'accés. Si teniu qualsevol consulta, podeu fer-nos-la arribar a l'Àrea de Comunicació i Màrqueting de la FPCUV (comunicacion.pcuv@uv.es / 963543841)
PROMOCIÓ DE LA INNOVACIÓ
Aquest és el quart i últim taller formatiu del Projecte Comunica-Innova[ció] que impulsa la Fundació Parc Científic Universitat de València, amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, per a dotar d'eines comunicatives als membres del PCUV.