Acceptes les nostres cookies i politica de privacitat?

La teua privacitat és important per a nosaltres. Per això, t'informem que utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i mesurament de la nostra pàgina web amb la finalitat de personalitzar continguts, així com proporcionar funcionalitats a les xarxes socials o analitzar el nostre trànsit. Per a continuar accepta o modifica la configuració de les nostres cookies. Per a obtenir més informació Més informació

info@iata.csic.es (+34) 963 90 0022

Presentació i objectius

L'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA) és un centre d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) que va ser creat en 1966.

Presentació i objectius

Amb més de 50 anys d’història, el IATA és un institut del CSIC amb caràcter de «centre de claustre ampliat», fet que suposa integrar investigadors de la Universitat de València  en el seu claustre científic.

El seu objectiu principal és la recerca d’excel·lència sobre la producció sostenible d’aliments de qualitat, la seua seguretat, l’impacte sobre la salut i l’acceptació per part del consumidor.

Principals programes d'investigació

El seu objectiu cientificotècnic és dur a terme investigació d'excel·lència sobre la producció d'aliments de qualitat de manera sostenible, la seua seguretat, impacte sobre la salut i acceptació pel consumidor. Les investigacions de l'IATA es poden agrupar en les següents línies d'investigació:

Programes

  • logoInnovació en aliments i processos
  • logoSeguretat i conservació d'aliments
  • logoDieta, microbiota i salut
  • logoBiotecnologia d'aliments

Actualitat de Institut d'Agroquímica i Tecnologies d'Aliments (CSIC)

La lactància materna protegix el bebé enfront de la resistència als antibiòtics a través de la microbiota intestinal, segons un estudi liderat per l'IATA
L'IATA, l'IFIC i l'ICMol, entre els centres que organitzen el congrés 100xCiencia.9 amb el lema “Ciència per a la Societat, Tocant consciències”
L'IATA publica en "Nature" un estudi que assegura que el microbioma intestinal condiciona els efectes de la dieta en l'organisme i determina el seu impacte en la salut
Biodriven Technologies, startup impulsada per l'IATA, rep el Premi SECOT al Projecte de Major Impacte 2025
Els efectes d'un bacteri intestinal sobre la immunitat innata obrin una nova via per a previndre l'obesitat, segons un estudi de l'IATA
Un equip de l'IATA empra residus de bolets per a un dispositiu que transforma la llum en electricitat de forma més eficient

Vols més informació sobre els nostres instituts d'investigació i com col·laborar amb ells?

contactar amb pcuv