Institut d'Agroquímica i Tecnologies d'Aliments (CSIC)

IATA

Presentació i objectius

Amb més de 50 anys d’història, el IATA és un institut del CSIC amb caràcter de «centre de claustre ampliat», fet que suposa integrar investigadors de la Universitat de València  en el seu claustre científic.

El seu objectiu principal és la recerca d’excel·lència sobre la producció sostenible d’aliments de qualitat, la seua seguretat, l’impacte sobre la salut i l’acceptació per part del consumidor.

Actualitat de: Institut d'Agroquímica i Tecnologies d'Aliments (CSIC)

Observen per primera vegada una mateixa adaptació genètica en dos llevats diferents usats en la fermentació del vi Llegir més »
Investigadors del IATA-CSIC patenten un nou mètode per a produir un potent antioxidant de l'oli d'oliva Llegir més »
El IATA-CSIC patenta un ‘superenzim’ que disminueix la contaminació associada a la indústria paperera Llegir més »
Investigadores de l'IATA-CSIC estudien la influència dels microorganismes intestinals en la incidència del Sars-COV-2 Llegir més »
El ministre de Ciència i Innovació visita l'IATA per a conèixer quatre projectes de'investigació que tracten de frenar la COVID-19 Llegir més »
ValGenetics i el IATA-CSIC treballen per a desenvolupar un kit que detecte els genogrups de norovirus que afecten humans en fruits rojos Llegir més »

Informació de contacte

info@iata.csic.es Telèfon fixe: (+34) 963 90 0022
http://www.iata.csic.es