info@iata.csic.es (+34) 963 90 0022

Presentació i objectius

L'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA) és un centre d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) que va ser creat en 1966.

Presentació i objectius

Amb més de 50 anys d’història, el IATA és un institut del CSIC amb caràcter de «centre de claustre ampliat», fet que suposa integrar investigadors de la Universitat de València  en el seu claustre científic.

El seu objectiu principal és la recerca d’excel·lència sobre la producció sostenible d’aliments de qualitat, la seua seguretat, l’impacte sobre la salut i l’acceptació per part del consumidor.

Principals programes d'investigació

El seu objectiu cientificotècnic és dur a terme investigació d'excel·lència sobre la producció d'aliments de qualitat de manera sostenible, la seua seguretat, impacte sobre la salut i acceptació pel consumidor. Les investigacions de l'IATA es poden agrupar en les següents línies d'investigació:

Programes

  • logoInnovació en aliments i processos
  • logoSeguretat i conservació d'aliments
  • logoDieta, microbiota i salut
  • logoBiotecnologia d'aliments

Actualitat de Institut d'Agroquímica i Tecnologies d'Aliments (CSIC)

L'IATA, L'IFIC i l'ICMol coorganitzen la jornada anual de l'Acadèmia Jove d'Espanya
Mor Rosa Montoro, pionera en seguretat alimentària i figura clau en la història de l'IATA
L'IATA presenta en VLC DataBeers un projecte per a reduir la bretxa de gènere en investigació biomèdica
Gloria Sánchez, investigadora de l'IATA, condecorada pel seu treball en el Grup d'Assessorament en Desastres i Emergències del CSIC en la DANA
Investigadores de l'IATA demostren que el quefir modula receptors intestinals implicats en la resposta immune
Fidel Toldrá, investigador de l'IATA, guardonat amb el reconeixement internacional 2025 Advanced Materials Laureate

Vols més informació sobre els nostres instituts d'investigació i com col·laborar amb ells?

contactar amb pcuv