Llistat empreses

Mostrant per:
A
Consultoria tecnològica en els camps de l'agronomia, la veterinària, el medi ambient, els cultius agroenergètics, la vitivinicultura i la indústria agroalimentària en general. Veure fitxa AGROIND. ASESORES »
Formulació de productes innovadors per a la producció i la protecció vegetal en el marc d'una agricultura sostenible. Veure fitxa AGROMETODOS »
Conjumina enginyeria i dret per a oferir solucions intel·ligents en matèria de medi ambient a empreses i administracions públiques.Veure fitxa AMARANTO »
Centre de desenvolupament de la multinacional Analog Devices, Inc. (ADI), dedicat majoritàriament a tasques de R+D en l'àrea del disseny i la fabricació de circuits microelectrònics integrats. Veure fitxa ANALOG DEVICES »
Empresa dedicada al desenvolupament d'equipament biomèdic, assessories i impartició de cursos especialitzats. Veure fitxa ARQUIMEA »
Companyia dedicada al desenvolupament d'un nou medicament dirigit al tractament de la distròfia muscular tipus 1 (DM1).Veure fitxa ARTHEx BIOTECH »
B
Solucions d'automatització de màquines i processos, control de moviment, HMI i tecnologia de seguretat integrada. Veure fitxa B&R AUTOMATION »
Empresa de caràcter biomèdic, especialitzada a oferir un servei de detecció precoç de càncer als ciutadans.Veure fitxa BEMYGENE »
Companyia biotecnològica dedicada al disseny, la purificació, la validació i la producció de soques microbianes i productes derivats d'alt valor. Veure fitxa BIOPOLIS »
Biotech Vana SL (Biotechvana) és una pime en bioinformàtica i biologia computacional creada el 2006 com a empresa derivada de la Universitat de València.Veure fitxa BIOTECHVANA »
Biond AgroBiotechnology es una startup que utiliza alta tecnología para conseguir cultivos más productivos Veure fitxa Biond AgroBiotechnology »
C
Servei de la UV. Ofereix nombrosos serveis per al maneig, el cultiu i la conservació de microorganismes, a més de formació específica. Veure fitxa CECT »
Empresa de R+D que desenvolupa tecnologies pròpies per a tractament de materials, especialitzada en microones i nanotecnologia.Veure fitxa CEINNMAT »
Permet a les empreses i institucions calcular, reduir i compensar les seues emissions difuses de CO2 a través de donacions o inversions.Veure fitxa CO2ZERO »
A
Empresa consultora i desenvolupadora de solucions de gestió de continguts empresarials (ECM). Veure fitxa ADAPTING »
C
Empresa consultora especializada en la investigación, el análisis, el asesoramiento y la planificación estratégica en el sector cultural y creativo.Veure fitxa CULTURALINK »
Empresa de base tecnológica con tres líneas de negocio: ciudad inteligente, accesibilidad y telecomunicacionesVeure fitxa CUMULUS CITY »
D
Empresa fundada per científics de la Universitat de València i del CSIC, especialitzada en serveis de biosprospecció.Veure fitxa DARWIN BIOPROSPECTING EXCELLENCE »
Companyia de dispositius mèdics amb la visió d'habilitar un nou paradigma en el camp de la imatge biomèdicaVeure fitxa DAWAKO »
Disposa d’una àmplia experiència en optimització en tots els nivells d'organització d'una companyia, especialment en posicions de direcció d'operacions, gestió de processos i comunicació. Veure fitxa DIINTE »
Desenvolupa càmeres digitals compactes que s'acoblen a instruments d'observació i els converteix en dispositius d'imatge digital 3DVeure fitxa DOITPLENOPTIC »
Plataforma amb la qual il·lustradors i artistes gràfics poden construir la seua pròpia web de portafolis de forma senzilla, en pocs minuts i sense necessitat de coneixements tècnics.Veure fitxa DRAWFOLIO »
E
Projecte especialitzat a oferir serveis de formació personalitzada i en línia en temps real, dirigit a estudiants, associacions i empreses. Veure fitxa EDUKA10 »
El Centro Español de Innovación en Cambio Climático cuenta con cerca de 200 organizaciones asociadas, entre universidades, centros de investigación, empresas y entidades públicasVeure fitxa EIT CLIMATE KIC »
EIXAM (estudis sociològics) és una empresa de sociologia i antropologia aplicada, moderna i innovadora. Veure fitxa EIXAM »
Élite Seeds és una empresa pionera i l'únic banc de llavors que disposa de varietats de marihuana amb alt contingut en THCV i CBDV. Veure fitxa ELITE SEEDS »
És una empresa derivada de la Universitat de València que ofereix diferents serveis de teledetecció (imatges, productes temàtics, consultoria).Veure fitxa EOLAB »
Investigació epigenètica per al desenvolupament de serveis i productes innovadors en el diagnòstic i el tractament de malalties humanes. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa EPIDISEASE »
L'activitat principal d'aquesta empresa derivada de la Universitat de València és el desenvolupament, el manteniment i la consultoria de sistemes integrals informàtics i d'informació. Veure fitxa ESAM TECNOLOGIA »
Desenvolupa programari empresarial orientat a entorn web i dispositius mòbils Windows Phone mitjançant l'ús d'estàndards nous i tecnologia Microsoft.Veure fitxa EVOLUTIVE ADVANCED »
F
Esta empresa ha creado una aplicación para encontrar ocio y turismo específico para familias.Veure fitxa FAMLIDAY »
Desarrolla tecnologías tanto de software como de hardware para implementar técnicas avanzadas como Inteligencia Artificial en los desarrollos de electrónica de potenciaVeure fitxa FRENETIC »
Iniciativa sense ànim de lucre de l'empresa CANNA que estudia i investiga la planta del cànnabis i els seus principis actius. Veure fitxa FUNDACION CANNA »
G
Grup empresarial especialitzat en el sector de les energies renovables i l'eficiència energètica. Veure fitxa GENIA GLOBAL ENERGY »
Anàlisis basades en tecnologies d'ADN/ARN i altres camps de la biotecnologia aplicats a la indústria agroalimentària i investigacions mèdiquesVeure fitxa GENOMIABIOTECH »
Desenvolupament i comercialització de serveis i productes biomèdics basats en polifenols naturals i/o sintetitzats. Veure fitxa GREEN MOLECULAR »
Formada per enginyers industrials, ajuda a les plantes industrials a complir amb els criteris de seguretat i els requisits legals en vigència. Veure fitxa GRUPO BIA INGENIERIA »
Investigació, desenvolupament i producció de medicaments, vacunes i productes per a la cura diària de la salutVeure fitxa GSK »
Compañía agrócola y medioambiental fundada por una empresa de biotecnología con experiencia en agricultura científica y una empresa de comercio internacionalVeure fitxa Green Environment Technologies (GET) »
B
Empresa biofarmacèutica que se centra en la recerca i el desenvolupament de nous tractaments oncològics i autoimmunes. Veure fitxa BIONCOTECH »
I
Desenvolupament de solucions integrades de gestió empresarial per a l'optimització de processos i la millora de la presa de decisions estratègiques. Veure fitxa I MAS D SOLUTIONS »
L'Institut de Medicina Genòmica dissenya serveis d'anàlisis genètiques d'excel·lència dirigits al diagnòstic, el pronòstic i la prevenció. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa IMEGEN »
Integral Research Group (IRG) ha decidido apostar por la nanotecnología para el sector dental modificando termoplásticos con nanorrefuerzos de grafeno para fresado mediante tecnología CAD/CAMVeure fitxa INTEGRAL RESEARCH GROUP (IRG) »
Empresa derivada de la Universitat de València especialitzada en nanotecnologia. Comercialitza diversos tipus de nanopartícules per a la indústria cosmètica i camps afins. Veure fitxa INTENANOMAT »
Consultoria especialitzada en pimes, a les quals ofereix serveis que les ajuden a millorar la seua competitivitat i imatge empresarial, i també la gestió interna i a reduir costos. Veure fitxa ITAI »
Realitzen ctivitats d’avaluació de la conformitat en els camps de certificació, verificació mediambiental i laboratori d’aigües, així com serveis industrials. Veure fitxa IVAC »
J
Jamón Jamón Vintage es una plataforma que digitaliza el sector de la costura a través de la economía circularVeure fitxa Jamón Jamón Vintage »
L
Lifesequencing desenvolupa noves i exclusives aplicacions per a la investigació genòmica i la seqüenciació massiva d'ADN. Veure fitxa LIFESEQUENCING »
L'assistent virtual Localixo permet personalitzar els viatges dels usuaris usant Intel·ligència Artificial.Veure fitxa LOCALIXO »
Empresa derivada de base tecnològica que desenvolupa solucions d'alta tecnologia per al sector agroalimentari. Veure fitxa LASER FOOD »
M
Mobiliza Consulting és una empresa de consultoria tecnològica que aporta solucions des de fa més de 12 anys al sector sanitari.Veure fitxa MOBILIZA »
Oficina de gestión arquitectónica a través de la aplicación de la metodología BIM (Building Information Modeling).Veure fitxa MODELARK »
Disseny d'estratègies globals per a millorar la presència en Internet, enfocades al posicionament en cercadors (SEU i PPC) i anàlisi del rendiment.Veure fitxa MOV MARKETING »
El focus de MatCO és el desenvolupament de noves metodologies sintètiques per a l'obtenció i certificació de xarxes metall-orgàniques (MOFs) basades en titani.Veure fitxa MatCO »
N
Laboratori R+D agrícola acreditat pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient per a l'execució d'assajos oficialment reconeguts (EOR) i amb serveis de diagnòstic. Veure fitxa NEVAL »
Desenvolupament de noves tecnologies i aplicacions que milloren el rendiment de la pràctica esportiva professional, federada i de base. Veure fitxa NOTHINGBUTNET »
O
Overgenes posa al servei de les persones els últims avanços en prevenció de la salut amb els productes genètics més innovadors del mercat.Veure fitxa OVERGENES »
P
PORIB coordina i desenvolupa activitats de recerca de resultats i d'avaluació econòmica en l'àrea sanitària. Veure fitxa PORIB GESTION »
Empresa de base tecnológica centrada en la investigación y fabricación de filamentos cerámicos avanzados para la impresión 3D-FDMVeure fitxa PRINT 3D SOLUTIONS »
Pulpo Software S.L., es una empresa de base tecnológica que digitaliza el mercado de los servicios a partir de un marketplace global Veure fitxa PULPO »
Q
Empresa social de base tecnològica que desenvolupa la seua activitat des del sector de la biotecnologia.Veure fitxa QOMER BIOACTIVE INGREDIENTS »
Empresa especializada en ingeniería solar que ofrece todas las posibilidades de acceso al autoconsumo fotovoltaico a hogares y empresas.Veure fitxa QUANTICA RENOVABLES »
R
Principal proveïdor de solucions de programari de codi obert a nivell mundial, que utilitza un enfocament basat en la comunitat per a proporcionar tecnologies fiables i d'alt rendiment.Veure fitxa RED HAT »
S
Empresa innovadora biotecnològica dedicada a la transferència de noves tecnologies en el sector de la salut i l'oncologiaVeure fitxa SABARTECH »
Empresa dedicada a desenvolupar tecnologia disruptiva basada en Intel·ligència Artificial en l'àmbit de la Medicina.Veure fitxa SANTA BARBARA SMART HEALTH »
Genera solucions per a la recerca i les aplicacions clíniques, i té com a base la introducció de noves tècniques i plataformes genètiques avançades.Veure fitxa SEQUENCIMULTIPLEX »
Startup l'objecte social de la qual és la recerca, enginyeria, fabricació i comercialització de convertidors avançats de potència.Veure fitxa SiCtech »
T
Especialistes en l'anàlisi de dades d'empreses i entitats del sector de la investigació, així com en l'aplicació de tècniques estadístiques avançades per al tractament de dades òmiques.Veure fitxa TAU ANALYTICS »
U
És la tercera major empresa productora del món de caprolactama, amb una quota de mercat del 10%. També fabrica els seus derivats niló 6 i copolímers. Veure fitxa UBE »
V
ValGenetics està especialitzada en desenvolupaments R+D+I i serveis en diagnòstic, patologia, genètica i biotecnologia de plantes. Veure fitxa VALGENETICS »
W
Empresa especialitzada en la creació de portals ecommerce d'alt rendiment. Ofereix coneixements, consultoria, experiència i solucions perquè el seu portal de vendes en línia triomfi a internet.Veure fitxa WAY2 ECOMMERCE »
Laboratori especialitzat en l'aïllament, purificació i caracterització de principis actius extrets de fonts vegetalsVeure fitxa WORLDPHARMA BIOTECH »
Aquesta companyia opera internacionalment en tres mercats: components electromecànics i electrònics, plaques de circuits i sistemes de control intel·ligent de potència.Veure fitxa WÜRTH ELEKTRONIK »
X
Especialistes en les àrees d'ecologia, limnologia, hidrobiologia i ecotoxicologia per a satisfer les necessitats en matèria de qualitat ambiental i ecotoxicologia que demanden les empresesVeure fitxa XENOBIOTICS »