Energia i Medi Ambient

En termes d'Energia i Medi Ambient, el Parc Científic compleix una doble funció. D'una banda, disposa d'empreses especialitzades en energies renovables o que ofereixen serveis i solucions orientades a l'estalvi energètic, a la mobilitat sostenible i al tractament d'aigües, entre altres. A més, d'altra banda, manté una política horitzontal d'eficiència energètica i de gestió mediambiental que no solament representa un valor afegit per als usuaris del PCUV, sinó que suposa una contribució a l'establiment d'un model de desenvolupament sostenible.

El PCUV és un organisme actiu respecte a les polítiques de sostenibilitat que la seua institució promotora, la Universitat de València, porta endavant. És l'entitat promotora del projecte EVOMOBILE, un living-lab orientat a la promoció i ús del vehicle elèctric com a forma de transport sostenible entre la comunitat universitària. Així mateix, participa al costat de la Universitat en el projecte Climate-Kic, de l'European Institute of Innovation and Technology (EIT), en el desenvolupament d'accions estratègiques i línies d'acció per a la prevenció del canvi climàtic.

Energia i Medi Ambient

Llista d'empreses

Medi Ambient
Permet a les empreses i institucions calcular, reduir i compensar les seues emissions difuses de CO2 a través de donacions o inversions.Veure fitxa CO2ZERO »
El Centro Español de Innovación en Cambio Climático cuenta con cerca de 200 organizaciones asociadas, entre universidades, centros de investigación, empresas y entidades públicasVeure fitxa EIT CLIMATE KIC »
Grup empresarial especialitzat en el sector de les energies renovables i l'eficiència energètica. Veure fitxa GENIA GLOBAL ENERGY »
Especialistes en les àrees d'ecologia, limnologia, hidrobiologia i ecotoxicologia per a satisfer les necessitats en matèria de qualitat ambiental i ecotoxicologia que demanden les empresesVeure fitxa XENOBIOTICS »
Energia
Empresa especializada en ingeniería solar que ofrece todas las posibilidades de acceso al autoconsumo fotovoltaico a hogares y empresas.Veure fitxa QUANTICA RENOVABLES »