Industrial, Materials i Nanotecnologia

Un dels grans valors del Parc Científic és l'àrea industrial, dels materials i de la nanotecnologia, tant pel perfil de les empreses, com pel perfil científic dels seus instituts d'investigació. Els seus desenvolupaments en fibres òptiques, làsers, sensors químics i cèl·lules solars, entre altres, s’apliquen a hores d’ara en sectors tan diversos com l'agroalimentari, la biomedicina, les ciències ambientals i la indústria cosmètica, entre altres.

En aquesta línia, controlar la matèria a escala nanoscòpica és un repte científic i tecnològic que permetrà crear materials amb propietats elèctriques, magnètiques, òptiques, mecàniques i químiques, noves o millorades. Aquestes propietats permetran desenvolupar nous dispositius electrònics. òptics i magnètics, o nous materials biocompatibles, biodegradables, més lleugers i econòmics.

Industrial, Materials i Nanotecnologia

Llista d'empreses

Materials i Nanotecnologia
Integral Research Group (IRG) ha decidido apostar por la nanotecnología para el sector dental modificando termoplásticos con nanorrefuerzos de grafeno para fresado mediante tecnología CAD/CAMVeure fitxa INTEGRAL RESEARCH GROUP (IRG) »
El focus de MatCO és el desenvolupament de noves metodologies sintètiques per a l'obtenció i certificació de xarxes metall-orgàniques (MOFs) basades en titani.Veure fitxa MatCO »
Empresa de base tecnológica centrada en la investigación y fabricación de filamentos cerámicos avanzados para la impresión 3D-FDMVeure fitxa PRINT 3D SOLUTIONS »
Industrial
Solucions d'automatització de màquines i processos, control de moviment, HMI i tecnologia de seguretat integrada. Veure fitxa B&R AUTOMATION »
Empresa de R+D que desenvolupa tecnologies pròpies per a tractament de materials, especialitzada en microones i nanotecnologia.Veure fitxa CEINNMAT »
Empresa derivada de base tecnològica que desenvolupa solucions d'alta tecnologia per al sector agroalimentari. Veure fitxa LASER FOOD »
Startup l'objecte social de la qual és la recerca, enginyeria, fabricació i comercialització de convertidors avançats de potència.Veure fitxa SiCtech »
És la tercera major empresa productora del món de caprolactama, amb una quota de mercat del 10%. També fabrica els seus derivats niló 6 i copolímers. Veure fitxa UBE »

Actualitat de Industrial, Materials i Nanotecnologia

IVACE augmenta el pressupost d'ajudes a empreses en 2020 i prioritzarà projectes que suponguen una millora del medi ambientLlegir més »
CEINNMAT guanya el reconeixement Col·laboració Empresa-Universitat en els I Premis de la rePCVLlegir més »
Quatre empreses del Parc Científic, finalistes dels III Premis Paterna Ciutat d'EmpresesLlegir més »
UBE i AINIA desenvolupen envasos flexibles de niló que dupliquen la vida útil dels aliments preparatsLlegir més »
Laser Food registra a Europa la marca ‘Natural Branding’ per a referir-se a l'etiquetatge natural de productes agroalimentaris amb làserLlegir més »
Una nova spin-off naix al Parc Científic amb l’impuls de BeAble CapitalLlegir més »