Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

Les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació conformen un àrea d'activitat empresarial amb altes taxes d'innovació, progrés tecnològic, productivitat i un considerable impacte en l'activitat econòmica. La seua transversalitat i capacitat d'incidència en pràcticament tots els sectors de l'economia, i la seua relativa facilitat d'atracció de la inversió, fa que es presente com a generadora d'interessants oportunitats de desenvolupament empresarial per a joves emprenedors professionalment qualificats.Des dels seus inicis, el Parc Científic és un pol d'atracció per a les empreses TIC.

De les recerques de l'IRTIC i de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, han sorgit projectes empresarials desenvolupats en el PCUV. Unes altres, instal·lades també ací, han nascut de manera independent, gràcies al volum creixent de professionals del sector. En l'actualitat les TIC són el camp de negoci de dos de cada deu empreses instal·lades en el Parc Científic.

Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

Llista d'empreses

Electrònica
Centre de desenvolupament de la multinacional Analog Devices, Inc. (ADI), dedicat majoritàriament a tasques de R+D en l'àrea del disseny i la fabricació de circuits microelectrònics integrats. Veure fitxa ANALOG DEVICES »
Aquesta companyia opera internacionalment en tres mercats: components electromecànics i electrònics, plaques de circuits i sistemes de control intel·ligent de potència.Veure fitxa WÜRTH ELEKTRONIK »
Informació, Informàtica i Telecomunicacions
Empresa consultora i desenvolupadora de solucions de gestió de continguts empresarials (ECM). Veure fitxa ADAPTING »
deepsense: la transformación del sector turístico a través de la analítica de datos y la inteligencia artificialVeure fitxa DEEPSENSE »
Plataforma amb la qual il·lustradors i artistes gràfics poden construir la seua pròpia web de portafolis de forma senzilla, en pocs minuts i sense necessitat de coneixements tècnics.Veure fitxa DRAWFOLIO »
L'activitat principal d'aquesta empresa derivada de la Universitat de València és el desenvolupament, el manteniment i la consultoria de sistemes integrals informàtics i d'informació. Veure fitxa ESAM TECNOLOGIA »
Desenvolupa programari empresarial orientat a entorn web i dispositius mòbils Windows Phone mitjançant l'ús d'estàndards nous i tecnologia Microsoft.Veure fitxa EVOLUTIVE ADVANCED »
Desarrolla tecnologías tanto de software como de hardware para implementar técnicas avanzadas como Inteligencia Artificial en los desarrollos de electrónica de potenciaVeure fitxa FRENETIC »
https://hechicer-ia.com/Veure fitxa HechicerIA »
Desenvolupament de solucions integrades de gestió empresarial per a l'optimització de processos i la millora de la presa de decisions estratègiques. Veure fitxa I MAS D SOLUTIONS »
Empresa compuesta por profesionales con una dilatada experiencia en el desarrollo de proyectos de alto valor tecnológico e infraestructuras.Veure fitxa INTELLIGENT MONITORING SYSTEMS DRONES »
Inxpyre es un consultor internacional en el área de innovación biotecnológica médica portátil.Veure fitxa INXPYRE INNOVATIONS »
Recull i analitza dades sobre la percepció de les empreses en Internet i les ajuda a definir i dur a terme la seua estratègia en línia. Veure fitxa LISTENIC »
Desenvolupament de noves tecnologies i aplicacions que milloren el rendiment de la pràctica esportiva professional, federada i de base. Veure fitxa NOTHINGBUTNET »
Principal proveïdor de solucions de programari de codi obert a nivell mundial, que utilitza un enfocament basat en la comunitat per a proporcionar tecnologies fiables i d'alt rendiment.Veure fitxa RED HAT »
Empresa especialitzada en la creació de portals ecommerce d'alt rendiment. Ofereix coneixements, consultoria, experiència i solucions perquè el seu portal de vendes en línia triomfi a internet.Veure fitxa WAY2 ECOMMERCE »

Actualitat de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

'Dona i lideratge científic’, en la III Jornada de la Dona Científica de l’ICMolLlegir més »
Nothingbutnet adapta la seua tecnologia de monitoratge via bluetooth per a controlar l'aforament i la distància de seguretat en espais tancatsLlegir més »
Nothingbutnet adapta la seua tecnologia de monitoratge via bluetooth per a controlar l'aforament i la distància de seguretat en espais tancatsLlegir més »
Drawfolio organitza una exposición virtual d'artistes gràfics allotjats en la seua plataforma de porfolisLlegir més »
Way2Ecommerce ofereix la creació i l'allotjament d'un portal de comerç electrònic totalment gratuït per a pimes afectades per la pandèmia COVID-19Llegir més »
La marca valenciana NBN23 llança una aplicació amb què accedir en directe des del mòbil a les actes dels partits de bàsquet amateursLlegir més »