Biotecnologia, Medicina i Salut

Dues de cada 10 empreses instal·lades en el Parc Científic desenvolupen productes i/o serveis per a Biotecnologia i Medicina i Salut. 15 d'elles conformen el nucli principal de la BIOregió de la Comunitat Valenciana (Bioval). A més, ací se situa una de les més destacades col·leccions públiques de microorganismes d'Europa: la Col"lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

Amb la generació de més de 250 llocs de treballs qualificats, la Biotecnologia i la Medicina i Salut són dos sectors estratègics de desenvolupament empresarial per al Parc Científic. El coneixement que en aquest camp generen els instituts de recerca de la Universitat de València atrau l'arribada constant d'empreses a un entorn d'innovació, on la proximitat als serveis científics i la cooperació empresarial són valors indiscutibles per al creixement i el progrés.

Biotecnologia, Medicina i Salut

Llista d'empreses

Medicina i Salut
Empresa dedicada al desenvolupament d'equipament biomèdic, assessories i impartició de cursos especialitzats. Veure fitxa ARQUIMEA »
Companyia de dispositius mèdics amb la visió d'habilitar un nou paradigma en el camp de la imatge biomèdicaVeure fitxa DAWAKO »
Investigació, desenvolupament i producció de medicaments, vacunes i productes per a la cura diària de la salutVeure fitxa GSK »
Empresa dedicada a desenvolupar tecnologia disruptiva basada en Intel·ligència Artificial en l'àmbit de la Medicina.Veure fitxa SANTA BARBARA SMART HEALTH »
Laboratori especialitzat en l'aïllament, purificació i caracterització de principis actius extrets de fonts vegetalsVeure fitxa WORLDPHARMA BIOTECH »
Biotecnologia Mèdica
Companyia dedicada al desenvolupament d'un nou medicament dirigit al tractament de la distròfia muscular tipus 1 (DM1).Veure fitxa ARTHEx BIOTECH »
Empresa de caràcter biomèdic, especialitzada a oferir un servei de detecció precoç de càncer als ciutadans.Veure fitxa BEMYGENE »
Biond AgroBiotechnology es una startup que utiliza alta tecnología para conseguir cultivos más productivos Veure fitxa Biond AgroBiotechnology »
Desenvolupa càmeres digitals compactes que s'acoblen a instruments d'observació i els converteix en dispositius d'imatge digital 3DVeure fitxa DOITPLENOPTIC »
Investigació epigenètica per al desenvolupament de serveis i productes innovadors en el diagnòstic i el tractament de malalties humanes. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa EPIDISEASE »
Anàlisis basades en tecnologies d'ADN/ARN i altres camps de la biotecnologia aplicats a la indústria agroalimentària i investigacions mèdiquesVeure fitxa GENOMIABIOTECH »
Empresa biofarmacèutica que se centra en la recerca i el desenvolupament de nous tractaments oncològics i autoimmunes. Veure fitxa BIONCOTECH »
L'Institut de Medicina Genòmica dissenya serveis d'anàlisis genètiques d'excel·lència dirigits al diagnòstic, el pronòstic i la prevenció. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa IMEGEN »
Overgenes posa al servei de les persones els últims avanços en prevenció de la salut amb els productes genètics més innovadors del mercat.Veure fitxa OVERGENES »
Empresa innovadora biotecnològica dedicada a la transferència de noves tecnologies en el sector de la salut i l'oncologiaVeure fitxa SABARTECH »
Genera solucions per a la recerca i les aplicacions clíniques, i té com a base la introducció de noves tècniques i plataformes genètiques avançades.Veure fitxa SEQUENCIMULTIPLEX »
Biotecnologia Agroalimentària
Consultoria tecnològica en els camps de l'agronomia, la veterinària, el medi ambient, els cultius agroenergètics, la vitivinicultura i la indústria agroalimentària en general. Veure fitxa AGROIND. ASESORES »
Formulació de productes innovadors per a la producció i la protecció vegetal en el marc d'una agricultura sostenible. Veure fitxa AGROMETODOS »
Companyia biotecnològica dedicada al disseny, la purificació, la validació i la producció de soques microbianes i productes derivats d'alt valor. Veure fitxa BIOPOLIS »
Servei de la UV. Ofereix nombrosos serveis per al maneig, el cultiu i la conservació de microorganismes, a més de formació específica. Veure fitxa CECT »
Empresa fundada per científics de la Universitat de València i del CSIC, especialitzada en serveis de biosprospecció.Veure fitxa DARWIN BIOPROSPECTING EXCELLENCE »
Élite Seeds és una empresa pionera i l'únic banc de llavors que disposa de varietats de marihuana amb alt contingut en THCV i CBDV. Veure fitxa ELITE SEEDS »
Iniciativa sense ànim de lucre de l'empresa CANNA que estudia i investiga la planta del cànnabis i els seus principis actius. Veure fitxa FUNDACION CANNA »
Desenvolupament i comercialització de serveis i productes biomèdics basats en polifenols naturals i/o sintetitzats. Veure fitxa GREEN MOLECULAR »
Compañía agrócola y medioambiental fundada por una empresa de biotecnología con experiencia en agricultura científica y una empresa de comercio internacionalVeure fitxa Green Environment Technologies (GET) »
Lifesequencing desenvolupa noves i exclusives aplicacions per a la investigació genòmica i la seqüenciació massiva d'ADN. Veure fitxa LIFESEQUENCING »
Laboratori R+D agrícola acreditat pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient per a l'execució d'assajos oficialment reconeguts (EOR) i amb serveis de diagnòstic. Veure fitxa NEVAL »
Empresa social de base tecnològica que desenvolupa la seua activitat des del sector de la biotecnologia.Veure fitxa QOMER BIOACTIVE INGREDIENTS »
ValGenetics està especialitzada en desenvolupaments R+D+I i serveis en diagnòstic, patologia, genètica i biotecnologia de plantes. Veure fitxa VALGENETICS »

Actualitat de Biotecnologia, Medicina i Salut

Darwin Bioprospecting Excellence guanya el Santander X Spain Award 2021Llegir més »
Ángela Pérez, presidenta del clúster BIO de la Comunitat ValencianaLlegir més »
ADM Biopolis desenvolupa un kit de detecció de bacteris necessaris per al bon funcionament biològic d'una depuradoraLlegir més »
Les spin-off DOITPLENOPTIC i ARTHEX Biotech, guanyadores en els premis 5UCVLlegir més »
Neval, millor iniciativa bio en Agroalimentació en els Premis BIOVALLlegir més »
La biotecnològica Darwin desenvolupa una massa mare en pols instantània per a ús domèsticLlegir més »

T'agradaria treballar o col·laborar amb les nostres empreses biotecnològiques?

Conta'ns el teu projecte. Estarem encantats d'ajudar-te.
Contacte