FUNDACION CANNA

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

La Fundación CANNA és una iniciativa sense ànim de lucre de l'empresa CANNA que estudia i investiga la planta del cànnabis i els seus principis actius.

La idea d'aquest laboratori va nàixer amb el propòsit de donar resposta a la gran demanda per a l'anàlisi que hi ha sobre aquesta planta i realitzar estudis i investigacions.

Dóna suport financer a diferents congressos, iniciatives i estudis (clínics) dedicats a l'avanç en la recerca de l'ús medicinal dels cannabinoides.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa
FUNDACION CANNA

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
 • L'estudi i investigació científica de la planta del cànnabis i els seus principis actius, en particular pel que fa als seus efectes sobre el cos i la ment humana.
 • Recerca científica relacionada amb el consum de cànnabis i els seus derivats enfocada a la reducció de riscos.
Aplicacions de la tecnologia
 • Realització de diverses anàlisis cromatogràfiques en productes derivats del cànnabis:
  • Anàlisi de terpenoides.
  • Anàlisi microbiològica.
  • Anàlisi de cannabinoides.
  • Anàlisi de metalls pesants.
  • Anàlisi multiresidus de pesticides.
 • Educació mitjançant: congressos / instituts; seminaris i fires, etc.

Equip

MSc. Iñaki García

Enginyer tècnic Agrícola i llicenciat en Biotecnologia. Porta des de l’any 1999 treballant en el sector del cànnabis.

Prof. Manuel Guzmán

Catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular a la Universitat Complutense de Madrid, membre de la Real Academia Nacional de Farmacia i del Comitè Directiu de la International Association for Cannabinoid Medicines.

Dra. Raquel Peyraube

Doctora en Medicina i especialista en ús problemàtic de drogues, amb formació en psiquiatria, toxicologia, psicoteràpia psicoanalítica i en temes relacionats amb la infància, l’adolescència i l’exclusió social.

Susan van Brunschot

International Business a la Universitat d'Amsterdam. Principal responsable del creixement estratègic i l'expansió de l'educació.

Informació de contacte

info@fundacion-canna.es Telèfon fixe: (+34) 625 172 043