ELITE SEEDS

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

Biotecnològica especialista en el desenvolupament de varietats amb continguts concrets en cannabinoides com el CBD, THC, THCV i CBDV.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

 

Descarregar fitxa
ELITE SEEDS

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques

Élite Seeds és una empresa pionera i l'únic banc de llavors que disposa de varietats de marihuana amb alt contingut en THCV i CBDV. Tenim els nostres propis laboratoris al Parc Científic de la Universitat de València. Això ens permet desenvolupar veritablement el nostre projecte biotecnològic, varietats amb continguts concrets en cannabinoides com el CBD, THC, THCV i CBDV… Ens endinsem en el món en línia perquè pugueu conèixer-nos millor, poder oferir-vos informació tècnica i compartir articles científics de gran utilitat, tant per a l'aspecte lúdic i recreatiu, com sobre l'ús medicinal de la planta de marihuana. Sempre des de la perspectiva del cultiu propi per a l'autoconsum.

Informació de contacte

Telèfon fixe: +34 96 328 20 24
http://eliteseeds.com