WAY2 ECOMMERCE

(Teconologies de la Informació (TIC))

Presentació

Way2 Ecommerce és una empresa especialitzada en la creació de portals ecommerce d'alt rendiment. Ofereix coneixements, consultoria, experiència i solucions perquè el seu portal de vendes en línia triomfe a internet.

La seua especialització resideixen en el desenvolupament i programació de solucions per a la plataforma de comerç electrònic Magento i compten amb certificacions oficials Magento que els acrediten com a partner de referència en el sector, capaç de poder dur a terme els projectes més ambiciosos i complexos.

Way2 Ecommerce és el seu soci ecommerce de referència per a qualsevol projecte de venda online, tant si es tracta de plataformes Bussiness to Consumer (B2C), Bussiness to Bussines (B2B) o qualsevol tipus d'intranet que desitgi realitzar per a la seva empresa.

A més, ofereix serveis de valor afegit als seus projectes com la connexió de la seua ecommerce amb el seu ERP o CRM. Així mateix, són especialistes en integrar Magento amb els principals ERP com Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, SAP Businness One, SAGE, Spyro, Odoo, i fins i tot qualsevol altre tipus d'ERP o CRM propi del client.

Els seus serveis també inclouen la formació de l'empresa en Magento, la internacionalització del seu canal de vendes en línia, l'allotjament de servidors i l'optimització dels processos interns de la botiga en línia.

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques

Way2 Ecommerce és una empresa experta en Magento ecommerce, la plataforma de codi obert líder per a la implementació de portals en línia. Les principals característiques de Magento que la converteixen en líder del sector per a la implementació de qualsevol model de negoci de vendes en línia són:

 • Diferents tipus de productes: Magento compta amb una àmplia tipologia de productes que poden ser personalitzats de cara a una millor adaptació al producte final del client i la millora de l'experiència de compra del client final.
 • Multiidioma i multimoneda: Permet que un mateix comerç electrònic es presenti en diferents idiomes. També permet una gestió de diferents monedes per idioma.
 • Impostos personalitzats: En funció del país de procedència de l'usuari, s'aplicaran de forma automàtica els impostos corresponents.
 • Preus: Magento permet la possibilitat que un producte tinga diferents preus per lloc web, així com realitzar descomptes per grups de clients o volum de vendes o disposar de preus especials durant períodes de temps concrets.
 • Descomptes: Magento permet realitzar descomptes automatitzats mitjançant l'gestió de regles internes. Aquests descomptes poden ser automàtics o mitjançant la gestió de cupons descomptes que genera la pròpia plataforma de comerç electrònic.
 • Comandes: La plataforma maneja diferents estats de la comanda i envia al comprador un email cada vegada que canvia l'estat de la comanda. Aquesta informació serà accessible des del panell de l'usuari i el backoffice de la botiga online.
 • Processos de pagament i mètodes d'enviament: Magento suporta diferents mètode de pagament com Paypal, TPV bancari, transferència, contrareemborsament així com despeses d'enviaments estàndards de les principals companyies de transport basats en el pes de la comanda i la destinació. A més, està preparat per a despeses d'enviament gratuïtes a partir de cert import.
 • Integració amb Google Analytics.
 • Gestió de clients.
 • SEO friendly: Magento disposa d'una alta configuració i adaptació de sèrie per optimitzar el posicionament de la seva ecommerce en els principals motors de cerca.
 • Butlletí de notícies
Beneficis de la tecnologia

L'àmplia experiència de Way2 Ecommerce en el sector de les vendes en línia en general, i en Magento en particular, li asseguren que el seu canal de vendes en línia dispose tant de les funcionalitats de Magento, com qualsevol altra personalització que aquesta plataforma de comerç electrònic requereix per adaptar-se a les seues necessitats de negoci particulars. El valor afegit que ofereix Way2 Ecommerce per impulsar el seu negoci en línia resideix en l'ampli coneixement de la plataforma, aconseguit, tant per la gran quantitat de projectes realitzats amb èxit com per les certificacions oficials en Magento. La unió Way2 Ecommerce i Magento proporciona un avantatge estratègic, competitiva i tecnològica enfront de la seva competència en ser capaç de portar a la pràctica en el menor temps possible qualsevol funcionalitat i nou repte que el seu canal de vendes en línia necessiti.

Els principals avantatges d'implementar el seu portal de venda online amb Way2 Ecommerce són:

 •    Disposar d'una plataforma de comerç electrònic líder en el mercat amb la possibilitat optimitzar els canals de vendes en línia dels nostres clients.
 •    Incrementar les vendes de la companyia mitjançant un ecommerce de qualitat.
 •    Posicionar-se en els principals motors de cerca aprofitant aquest nou canal de vendes que ens farà ampliar el nostre target objectiu.
 •    Augmentar la confiança dels compradors a la marca utilitzant la botiga en línia com a portal de comunicació entre els nostres clients i seguidors.
 •    Potenciar la fidelització i satisfacció del client a través d'una experiència de compra única i un servei de qualitat.
Aplicacions de la tecnologia

Way2 Ecommerce ha realitzat gran varietat de projectes de venda online emprant Magento com a plataforma de comerç electrònic.

A grans trets, les principals aplicacions de Magento són:

 • Desenvolupament de portals de comerç electrònic B2C; és a dir, ecommerce Bussiness to Consumer. Quan tenim un catàleg de productes que volem vendre al consumidor final, Magento ofereix una plataforma i tecnologia excel·lent per a la implementació de la nostra botiga online.
 • Desenvolupament de portals de comerç electrònic B2B (Bussiness to Bussiness). En aquest cas, els seus productes van dirigits a un client professional. Aquests portals solen comptar amb personalitzacions específiques per a aquest model de negocis com poden ser preu per clients, multi magatzem, diferents formes de pagament, límit de crèdit, etc.
 • Desenvolupament de marketplaces.
 • Desenvolupament d'intranets privades per a comercials de l'empresa, on cada comercial té un accés privat i pot realitzar pressupostos als clients finals de la companyia.
Sectors cap als que es dirigeix
 • Qualsevol empresa que vulga disposar d'una plataforma de vendes en línia dels seus productes o serveis independentment del seu sector o del client final a què estigui dirigit pot beneficiar-se dels serveis de comerç electrònic oferts per Way2 Ecommerce.
 • D'altra banda, si ja disposa d'aquest canal de vendes en línia per al teu nínxol de mercat, però no creu que estigui obtenint els resultats que esperava, l'equip de Way2 Ecommerce t'ajudarà a localitzar els colls d'ampolla del teu model de negoci ja reenfocar el projecte per obtenir els millors resultats.

Informació de contacte

Jose Vicente RiberaCEOinfo@way2ecommerce.comTelèfon fixe: (+34) 960 60 19 92
https://way2ecommerce.com