EDUKA10

(Serveis Avançats)

Presentació

EDUK10 és una organització dedicada a la formació, especialitzada a oferir classes particulars a domicili i en línia a alumnes de tots els nivells d'ensenyament (primària, ESO, batxillerat, universitat i adults).

El seu equip professional té quinze anys d'experiència en la gestió i el desenvolupament de classes de suport. Disposaràs d’un equip de professionals que atendran les teues necessitats, t'assessoraran i dissenyaran un programa formatiu adequat per aconseguir els teus objectius.

EduK10 t'ensenya a aprendre. Els seus assessors pedagògics realitzen un seguiment constant de l'evolució de les classes i del rendiment de cada alumne. Les accions formatives són fetes a mida i dirigides a un o més alumnes.

 


La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
EDUKA10

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • La formació es desenvolupa mitjançant un aula virtual en temps real, on professor i alumne/s interactuen, visualitzen el material de suport i comparteixen una pissarra interactiva, sense necessitat de desplaçaments i amb la finalitat que l'estudiant assolisca els objectius marcats.
  • Només es requereix un ordinador, connexió a Internet i auriculars amb micròfon.
Beneficis de la tecnologia

ASPECTES INNOVADORS

  • La tecnologia proporciona noves possibilitats de comunicació i interacció que permeten adquirir nous coneixements a un ritme adaptat a les necessitats, ja que es disposa d'un instructor amb el qual interactuar en temps real, sense diferències amb una classe presencial tradicional.

AVANTATGES COMPETITIUS

  • EduK10 va més enllà de la formació que ofereixen les acadèmies de suport i els serveis de classes particulars, ja que manté la presència del tutor i ofereix l'avantatge de poder rebre les classes des d'on es vulga.

Aplicacions de la tecnologia
  • Acosta la formació a zones rurals, on no hi ha professorat especialitzat en la matèria desitjada.
  • Facilita la formació a col·lectius amb falta de mobilitat, malalties o discapacitats, que tenen dificultats de desplaçament.
  • Perquè el ritme de vida de les persones s'ha incrementat, aquesta modalitat de formació permet disposar de més temps, i això beneficia la conciliació de la vida familiar, escolar i professional.
Sectors cap als que es dirigeix
  • Particulars, estudiants, associacions i empreses que desitgen rebre una formació personalitzada, sense necessitat de desplaçar-se i de forma presencial.

Informació de contacte

Javier Royo Bruna Soci fundadorjroyo@eduk10.es Telèfon fixe: (+34) 676 200 989