AGROMETODOS

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

AGROMÉTODOS SA és una empresa espanyola constituïda el 1986 i reconeguda pel Ministeri d'Economia i Competitivitat amb el segell de pime innovadora. Té com a missió principal la recerca, el desenvolupament i la comercialització de productes elaborats a partir d'extractes naturals, nutrients especials i altres especialitats per al seu ús en el marc d'una agricultura moderna i sostenible.

Una de les principals prioritats d'Agrométodos és la contínua inversió en R+D+I, amb l'objectiu de confirmar i demostrar en el seu camp els excel·lents resultats que els seus productes obtenen al laboratori i en assajos dissenyats i realitzats a menor escala. Aquests coneixements els permeten formar els seus tècnics, divulgar la recerca i assessorar altres tècnics i agricultors amb tot rigor i fiabilitat.

Disposen de nombrosos projectes de recerca avançada en què han participat activament, gràcies als acords i les col·laboracions signats amb prestigiosos centres de recerca, tant a Espanya com a l'estranger. Fruit de tot això són les nombroses publicacions i articles científics relacionats amb els seus productes i tecnologies.

 


La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
AGROMETODOS

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
 • Agrométodos disposa d'una gamma completa de productes naturals de formulació pròpia, compostos a partir d'extractes vegetals, moduladors del metabolisme secundari, nutrients especials, afavoridors de la micorrizació, condicionadors de sòl, correctors de calci, ferro i altres nutrients.
 • Aquests productes han sigut creats amb l'objectiu de promoure la sanitat dels cultius i millorar l'eficiència dels programes nutricionals, amb la qual cosa augmenta la producció i la qualitat de les collites.
 • Destaca el seu producte BROTOMAX®, d'eficàcia contrastada en la modulació del metabolisme secundari de les plantes.
 • Les seues especialitats van des d’un afavoridor de la micorrizació i la formació d'arrels (CORRIZ-AM®), i també productes especials per a la millora del quallat (BIOHIDRAMAR® QUAJE) o de l'engreix (AM-EN®), fins a crema d'algues (BIOHIDRAMAR® CREMA), sense oblidar la gamma LANZADERA®, que permet evitar la toxicitat de forma natural de qualsevol catió com el calci, el coure, el ferro o el potassi.
Beneficis de la tecnologia
 • Molts dels seus productes són especialment indicats per a tractar explotacions que segueixen els models de producció integrada de cultius, compatibles amb el medi ambient, i estant certificats com a entrades autoritzades per al seu ús en agricultura ecològica. Això garanteix una major seguretat per a l'agricultor i també per al consumidor final.
 • La seua missió és acostar la recerca a l'agricultor.
Aplicacions de la tecnologia
 • Agrométodos disposa d'una gamma completa de productes naturals de formulació pròpia:
  • Compostos elaborats a partir d'extractes naturals.
  • Moduladors del metabolisme secundari.
  • Nutrients especials.
  • Afavoridors de la micorrizació.
  • Condicionadors de sòl.
  • Correctors de calci, ferro i altres nutrients.

Informació de contacte

agrometodos@agrometodos.com Telèfon fixe: (+34) 913 524 396