SiCtech

(Insdustrial, Materials i Nanotecnologia)

Presentació

SMART INDUCTION CONVERTER TECHNOLOGIES S.L. (SiCtech) és una startup l'objecte social de la qual és la recerca, enginyeria, fabricació i comercialització de convertidors avançats de potència.

Els fundadors de SiCtech són professors del Departament d'Enginyeria Electrònica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València amb mes de 30 anys d'experiència en el disseny i desenvolupament de convertidors de potència per a aplicacions industrials, tals com l'escalfament per inducció, sistemes de telecomunicació, làser carregadors de bateries de vehicles elèctrics etc.

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques

El model de negoci de la companyia es basa en:

1) el coneixement, amb una gran activitat en I+D per a la recerca d'innovadores solucions per al desenvolupament i comercialització de mòduls convertidors de potència amb característiques funcionals avançades per a diferents aplicacions, com escalfament per inducció, làser, electro-medicina, mobilitat elèctrica, energies renovables, etc., per a ser integrats en sistemes més complexos

2) a oferir serveis avançats d'I+D en Electrònica de Potència a les empreses del sector.

Actualitat de l'empresa SiCtech

SiCtech y Darwin, seleccionades pel programa europeu de creixement empresarial SCALE UPLlegir més »
Darwin i SiCtech, finalistes en el programa europeu de creixement empresarial SCALE UPLlegir més »
SiCtech Induction rep un NEOTEC per a desenvolupar sistemes de potència totalment embeguts per a calfament per induccióLlegir més »

Informació de contacte

Daniel OsornoCTO de SiCtech Inductionsictech@sictechinduction.comTelèfon mòbil: (+34) 644 263 666