WORLDPHARMA BIOTECH

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

Worldpharma Biotech és un laboratori especialitzat en l'aïllament, purificació i caracterització de principis actius extrets de fonts vegetals. El seu àmbit d'aplicació es basa en el desenvolupament de productes per a la indústria cosmètica, farmacèutica i nutracèutica, amb focus d'especialització en cannabinoides no psicotròpics, productes nanotecnològics amb actius cannabinoides i terpenoides per a la indústria, matrius peptídiques per a la inserció de cannabinoides d'alliberament controlat, i emulsions i formulats especialitzats ad hoc per a assajos clínics i/o in vitro.

L'activitat del laboratori es complementa amb la producció de complements alimentosos fitoteràpics amb espècies vegetals d'àmbit d'aplicació en nutracèutica.

La companyia es troba registrada en l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) com a fabricant, importador i distribuïdor de principis actius per a medicaments d'ús humà, medicaments d'ús veterinari i materies primes per a la fabricació de productes de dermocosmètica. A més, compta amb autorització atorgada per l'AEMPS per al cultiu de plantes Cànnabis amb finalitats d'investigació per als assajos de validació en la fabricació de medicaments i disseny d'estudis preclínics.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Disseny de productes per a la salut mitjançant l'aplicació de principis actius innovadors.
Beneficis de la tecnologia

ASPECTES INNOVADORS

  • Formulats per a la salut amb principis actius fitoquímics amb activitat sobre el sistema endocannabinoide humà, principalment en l'àmbit de la dermofarmàcia, cosmètica i farmàcia.

 

  AVANTATGES COMPETITIUS

  • Alta especialització en la química dels compostos cannabinoides i terpenoides, en concret, el seu aïllament, purificació i inserció en formulats de dermofarmàcia i derivats nanotecnològics d'aplicacions cosmètiques i farmacèutiques.
Aplicacions de la tecnologia
  • Cosmètica
  • Dermofarmàcia
  • Formulats nutracèutics
Sectors cap als que es dirigeix
  • Principalment cosmètic i farmacèutic.

Informació de contacte

Juan José Garcia MiquelCEOinfo@worldpharma.euTelèfon fixe: (+34) 96 117 84 40